Om företaget

Hundarnas Salong formades under 2015 och öppnade för kunder juni 2016, då på Norr i Helsingborg vid Drottninggatan. De som tog emot er då var Jessica & hennes cocker spaniel Abbe. Idag har företaget vuxit till två frisörer och numer finns salongen på Aschebergsgatan 14, på Tågaborg i Helsingborg. 

Företagets policy och nisch är Hunden Först!, detta är den största grundstenen och den som blivit Hundarnas Salong’s framgång.  Företagets grundare Jessica har sedan 2012 utvecklat ett arbetssätt som tryggar nervösa vuxna hundar och som grundtränar valpar från att bli nervösa salongshundar, till detta arbetssätt är hennes kollega Sue-Lin upplärd som för idén vidare till nya nivåer. Jessicas vision är att vidareutbilda hundfrisörer och föra läran vidare om salongstrygga hundar och katter.

 

Våra Frisörer

hundarnas_salong_hundfrisorNamn: Jessica
Bor: Helsingborg
Djur: Hund
Färg: Turkos
Snacks: Polly
Musik: Rock & country

Mitt namn är Jessica och är halvdansk, född i Västerås men uppvuxen utanför Helsingborg med hundar & hästar som intressen.  När jag blev vuxen vidareutbildade jag mig och flyttade bl.a. till Örebro och sedan Stockholm, tog en sväng förbi Grekland och seglade för att sedan hitta mig själv i Helsingborg igen och släppte kontorsjobb samt segling för att totalt nörda ner mig i hundfrisering och vidare till hundspråk samt hundträning. Nu sakteliga börjar hästintresset komma tillbaka men än så länge har jag ”bara” min Tommy – den raraste yorkshireterrier du kan stöta på!

hundarnas_salong_hundfrisor_suelinNamn: Sue-Lin
Bor: Helsingborg
Djur: Hund
Färg: Blå
Snacks: Chips
Musik: Jazz & klassisk

Jag heter Sue-Lin och är född i Göteborg men är uppvuxen i Helsingborg. Jag har mina rötter i Hong Kong. Min familj består av min sambo David och min fyrbenta bästa vän Buddha som är en shihtzu. Jag är en högkänslig person vilket innebär att jag har en förmåga att registrera subtiliteter i min omgivning, kreativ, empatisk och ett stort hjärta. Vilket är superbra egenskaper när man arbetar med djur!

hundarnas_salong_hmarkt
För att kunna ge bästa professionella pälsvård och hundhantering så vidareutbildar sig båda våra frisörer kontinuerligt, är H-märkt som är en kvalitetsstämpel som visar hundägare vilka som jobbar reko och är utbildade inom sitt område och även ansluten till Sveriges Hundföretagare. En förening som jobbar för att hålla hundbranschen trygg & proffsig.
Läs vårt hund-CV här: Hundarnas Salong CV 

 

http://sverigeshundforetagare.se
%d bloggare gillar detta: