Om oss

hundarnas_salong_hundfrisor_kattfrisorVår frisör heter Jessica och är uppvuxen med djur, hon har alltid värnat om djurens välbefinnande och drömt om att få jobba med djur – då främst hundar.
År 2013 blev detta verklighet då hon fick möjligheten att gå som lärling under Kärstin Husman som jobbat inom hunderiet sedan 80-talet.
Inom ett halvår så blev det utbildning i Linköping hos Salong Fyra Tassar under Hanna Casell. Efter den utbildningen har Jessica fortsatt att träna och att utbilda sig, bl.a har hon gått Frisyrklippning & Trimning under Gunni Isdal samt Kattspa & Kattfrisering hos Jenny Lundin.
Detta yrket är utan tvekan det bästa Jessica kunde ha valt, det är allt vad hon kunnat önska sig och mer därtill!
-Att vara hundfrisör är spännande för du lär dig något nytt i princip varje dag!, och med varje hund måste du prestera ditt yttersta för du kan hela tiden bli bättre.

För att kunna ge bästa professionella pälsvård och hundhantering så vidareutbildar sig Jessica kontinuerligt, är H-märkt som är en kvalitetsstämpel som visar hundägare vilka som jobbar reko och är utbildade inom sitt område och även ansluten till Sveriges Hundföretagare. En förening som jobbar för att hålla hundbranschen trygg & proffsig.
Läs Jessicas hund-CV här: Hundarnas Salong CV

Hundarnas Salong Abbe Cocker SpanielJessica har två hundar, en som heter Abbe och som också jobbar i salongen. Han är en engelsk cocker spaniel född 2012, en härlig kille som älskar alla människor och lite extra kli bakom örat.

hundarnassalong_yorkshireterrier_tommykillenDen andra hunden heter Tommy och är en yorkshire terrier, född 2017. Han är en omplaceringsvalp och är lite osäker ibland, men oftast bjuder han in till lek och charmar de flesta han möter.
Det uppskattas om man går ner till hundens nivå än att lyfta upp dom i famnen, hur frestande det än kan vara. Tassarna på golvet är tryggast. Tack på förhand! ❤

%d bloggare gillar detta: