Integritetspolicy

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Hundarnas Salong lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundarnas Salong lagrar och behandlar dessa.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR).
Hundarnas Salong lagrar personuppgifter med enda syfte att kunna fullgöra relationen till dig. Personuppgifter kommer inte att användas för marknadsföring, ges ut till obehöriga eller ges/säljas vidare till andra företag eller personer.

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundarnas Salong lagrar och behandlar dessa. Hundarnas Salong hämtar in uppgifter direkt från dig. De uppgifter som inhämtas och behandlas är namn, postadress och telefonnummer. Uppgifter sparas i två år efter senaste kundrelation.

Om du har frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Hundarnas Salong. Endast personen i fråga har rätt att begära ett registerutdrag för att kontrollera vilken information som finns registrerad om hen. En sådan begäran ska vara personligt undertecknad och insändas skriftligen till:

Hundarnas Salong
Aschebergsgatan 14A
254 39 Helsingborg

%d bloggare gillar detta: