Varför ska du välja Hundarnas Salong?

Salongen arbetar utifrån individen med säkerhet och välmående i första rummet. Därför arbetar vi inte heller med djuren omlott, vi erbjuder varje individ full uppmärksamhet för att göra besöket så stressfritt som möjligt.
Här lämnas inget djur ensamt, det finns alltid någon i lokalen som håller koll och ser till att just ditt djur mår bra hela tiden. Eftersom lokalen är liten så har vi alltid uppsikt och kan se så att alla har det bra.
Metoderna är mjuka och snälla, rädda och stressade djur får en individanpassad plan för att försöka underlätta för djuret så mycket som möjligt.
Här är välmåendet det viktigaste.
Vi arbetar utifrån de förutsättningar som finns och gör det bästa sett från djurets perspektiv.

De flesta hundar & katter tycker det är okej att gå på salong, de kan uppskatta att bli av med tjock trasslig päls. Möjligen beter de sig när ägaren säger hejdå, lämnar ett dåligt samvete till ägaren, precis som barn på dagis till sina föräldrar. Men jag lovar att så fort dörren stängts så trivs ditt djur i frisörens sällskap och finner sig i situationen.
Skulle det, mot förmodan, inte fungera så är vi såpass professionella och ärliga att vi hör av oss till er för att meddela hur det går och vad vi eventuellt rekommenderar.

Förutom individanpassad behandling så sköter vi pälsvården på ett professionellt sätt och efter varje ras rekommendationer, ditt djur stylas och fotograferas efteråt. Vill du att vi skickar bilden till er så säg gärna till i förväg.

Frisören Jessica utbildar sig hela tiden inom hela hundområdet, inte bara pälsvård.
Det kan vara allt från beteende till friskvård eller foderlära. Allt för att kunna hjälpa era djur på bästa vis.

 

PS. Du vet väl att förutom flera diplom inom hundvård så är Jessica även diplomerad kattfrisör. Att klippa katt är inget att leka med och alla som bestämmer sig för att klippa borde vara ordentligt pålästa innan de börjar.

#hundarnassalong #hundfrisör #kattfrisör #mjukametoder #individenförst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s