Hundfrisörer: Rör på er!

Lets face it, ingen av oss blir yngre och ingen av oss blir mindre stel. Så vi måste stärka oss, det hjälper inte att bara vara hårdhudad – vi måste bygga muskler också för att orka lyfta jyckarna.

Jag började för några år sedan med att yoga hemma, det funkade jättebra så länge jag gjorde det!
Kan varmt rekommendera Yoga with Adriene på youtube, hon har för mig en behaglig röst, hon gör rörelser som man kan alternera om man inte är lika stark/vig som hon, och hon har en hund! She got me there., Benji är dundersöt.
Jag anser ändå att jag har skött mig genom åren med ett höj/sänkbart bord, mjuk matta att stå på, böjer på benen vid lyft och går regelbundet på massage. Men jag kan nu se att det inte har räckt, jag behöver bli av med extrakilon och bygga muskler, att bara yoga och gå hundpromenader räcker inte.

Så för en månad sedan tog jag kontakt med @ensamtjejpågymmet, hon la upp ett kost- och träningsschema åt mig. Förutom att hon är oerhört ödmjuk och empatisk så är hon även holistisk: hon jobbar som jag! Body, mind and soul måste hänga ihop för att kunna må bra, hon går bl.a. igenom fallgropar och skeva tankesätt.

Recepten är goda, anpassade efter mig, och träningsschemat är också utformat efter mig med en trasig kropp. Efter mer än 10 år som hundfrisör har jag ont i axlar, nacke, rygg, ischias, knän och ljumske. Min massör suckar och skäller på mig, eller snarare suckade & skällde! Nu har jag knappt några muskelknutor och är redan mycket bättre i ryggen.
Passen är heller inte omöjliga att genomföra, jag är rätt säker på att de är utformade för att man ska känna sig WOW! eftersom det är bästa belöningen så man fortsätter. Det tar knappt en halvtimme och du blir knappt svettig 3dgr/v sedan är du klar, plus lite längre promenader och en massa mellisar.

Vi har 2 månader kvar på mitt abonnemang och några kilon kvar, men jag kommer redan i mina favoritjeans, som inte passat på över 8 år, efter bara 5v. Det ni!
Ta hand om era kroppar och gör en liten workout 3dgr/v, ät mer grönsaker och gå längre promenader, men först och främst: ta kontakt med @ensamtjejpågymmet på Instagram!

17 MARS vs. 24 FEB

Publicerad av hundarnassalong

Educated, certified and professional dog and catgroomers working with Fear Free methods

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: